Benvinguda

El projecte de centre del Centre Cívic Jardins de la Pau fa anys que inclou una línia d’especialització en fotografia, que es desenvolupa a partir d’una oferta formativa trimestral, una programació estable d’exposicions, activitats de difusió cultural de diversa mena i programes de suport a la producció i la promoció de projectes de creadors novells o emergents. Més recentment, dins la línia de treball  en Cultura digital (més concretament dins l’oferta de tallers d’aquesta altra línia) s’ha obert  també una branca d’especialització en imatge digital, en un sentit ampli. Donant cabuda a àrees com la del retoc digital o el disseny gràfic i tenint en compte, a més dels processos d’edició, també la perspectiva de la seva difusió i el seu tractament, ja no com un objectiu, sinó com un recurs aplicat a elaboracions més complexes.

Aquest bloc neix amb l’objectiu d’esdevenir un altaveu, una finestra oberta al món, que permeti copsar el desenvolupament i la varietat dels  processos que viuen els usuaris a partir de les diferents accions que es duen a terme en aquests àmbits d’especialització. Una eina per fer comunitat: un recurs que, amb el temps, desitgem esdevingui espai comú on els mateixos usuaris vulguin compartir les seves experiències, idees, aprenentatges i projectes.

Aquí trobaràs explicades, de la mà dels mateixos autors, les experiències viscudes durant el desenvolupament dels projectes creatius vinculats a alguna acció del centre. Trobaràs els treballs, experiments i pràctiques que els alumnes dels tallers del centre s’animin a compartir amb tots nosaltres i la resta del món! Apunts i tutorials al voltant dels aprenentatges proposats als temaris dels tallers. Com també notícies, recursos, convocatòries, cròniques…  que us podran proposar tant l’equip de dinamització com tots aquells usuaris que s’animin a col·laborar-hi.

Que gaudiu de la visita!