CONSTRUINT L’INVENTARI

Després d’una primera fase d’elecció i concreció del motiu del projecte, un segon estadi esta consistint principalment en una activitat de recerca, documentació i acumulació de material, amb la idea de que serveixi, en una etapa més avançada, com a material d’estudi.

La metodologia emprada per a documentar el material consisteix en escollir una sèrie de poblacions properes entre elles, trucar als seus consistoris per saber si tenen o no retrats oficials al saló de plens, sol·licitar permís i acordar una data per a la realització de les sessions fotogràfiques. A nivell d’imatge recupero una metodologia àmpliament estesa durant la dècada dels 90 i començaments dels 2000, a cavall entre la producció i l’apropiació d’imatges, que consisteix en fotografiar fotografies.

Mitjançant aquesta metodologia, fins el moment, he treball amb més de 80 ajuntaments i he obtingut més de 200 imatges, que he anat classificant en sèries temàtiques. D’aquesta manera, les més 200 imatges han donat lloc a 12 sèries diferents a propòsit, per exemple, del president de Catalunya, dels retrats d’antics presidents Catalunya, dels monarques, dels alcaldes, de l’empremta que deixa la retirada de retrats del rei, dels retrats desactivats o vistes generals de les sales, els espais on es troben ubicats els retrats.

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.