Geografies urbanes

Geografies urbanes proposa una descoberta creativa i reflexiva de la fotografia mitjançant la vinculació entre la pràctica fotogràfica i l’exploració de la ciutat.

Acompanyats de Mingo Venero, David Almazán, Juan Pedro Cáceres, Xavier Arocas, Fernando Mella, Marta Buceta, Verónica Levineri i Estefania Mena, alumnes del centre, d’edats, procedències, gustos i coneixements fotogràfics i estètics molt heterogenis, alguns junts i d’altres per separats, s’han submergit en el seu tarannà fins a trobar les històries que volien explicar.

El procés ha estat un caos ordenat d’idees, una improvisació que s’ha enriquit amb l’espontaneïtat d’un projecte incipient que vol fer-nos reflexionar des de les seves mirades sobre la ciutat.

El resultat ha estat un ventall de propostes molt variades, desenvolupades a través d’estils fotogràfics diferents, alguns des de l’estil més clàssic i pur del fotoperiodisme, en blanc i negre, i un contrapunt que s’ha llançat al color.

D’una manera o una altra el projecte es pot llegir com una crònica ciutadana en set capítols, petites històries quotidianes que formen una crònica social i que podeu escoltar de la seva pròpia veu en aquest reportatge del Prat TV i les entrevistes realitzades per Ràdio Prat.

Dates de l’exposició: des del 6 de maig fins al 5 de juny

 

 

 

 

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.