Hola Typocaptures!

Ja fa gairebé un any que realitzem fotografies de cartells tipogràfics mitjançant l’aplicació Instagram. Durant tot aquest temps hem creat una gran col·lecció d’imatges sota l’usuari @lettersigns i les hem compartit amb altres usuaris amb inquietuds i projectes similars d’arreu del món.

La Beca Fotografia i Societat atorgada pel Centre Cívic Jardins de la Pau ens ha permès portar aquest projecte més enllà, convertir-lo en alguna cosa més que una simple col·lecció. Estem molt contents i agraïm aquesta oportunitat.

A partir d’aquest moment aquestes instantànies es convertiran en la base de la nostra investigació, sempre centrant-nos en les realitzades a la ciutat de El Prat.

Aquest procés serà Typocaptures i mitjançant aquest bloc ens agradaria mostrar-vos l’evolució del projecte i fer-vos partícips.

Fins aviat.

 

Flors Company

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.