La ciutat de les Llums

El projecte La ciutat de les llums és l’intent de capturar la memòria de les ciutats, els fets que passen en una ciutat i que es perdran superats per nous successos i noves vivències. És un treball fet des de la melancolia del que ha pogut passar en un lloc i amb el temps caurà en l’oblit, només quedant els records de qui ho va viure, canviant per als protagonistes la manera de veure aquell espai. És l’enyorança de tot allò que s’ha viscut, sabent que amb el temps l’únic que quedarà serà l’espai immòbil, testimoni dels actes que un dia van poder ser importants per algú. Retratar aquests espais on han passat històries, on passen ara mateix històries i on passaran històries en un futur, infinites històries que acabaran oblidades allà on sigui que acaben els records que ja ningú pot recordar.

Sempre m’he sentit molt lligat als records i sempre els he lligat als llocs on m’han passat, ja siguin bones o males vivències. Intento no perdre cap record de tot el que he viscut fins ara, a vegades com si es tractés d’una mania més. Molts cops davant la mort d’algú m’he plantejat com tots els seus records i les seves vivències desapareixen amb la persona, sent una cosa que sempre em fa reflexionar. Pensar que mai més es podran explicar els records d’aquella persona sempre m’ha afectat d’una manera estranya.

Això és del que intenta parlar aquesta sèrie d’imatges, un no sap mai si el missatge arriba o no, serà qüestió de venir el dia 15 a la inauguració i comprovar-ho.

 

   

 

[ el bloc d’en Dídac: didacrocho.wordpress.com ]

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.