Ment de Spotter

 

 

Han passat alguns mesos des de que vaig començar el projecte, he estat convivint amb spotters, els hi he preguntat totes les meves inquietuds, i a mesura que m’endinsava en aquest curiós món fixacions pròpies han anat surgint,  sobretot per les sensacions que m’ha produit aquesta experiència no tant per caçar l’avió volant sino per tot el seu procés, com si d’un ritual secret es tractés.

Poder està a peu de pista i sentir els motors a mig metre, veure com surt al sol a contrallum sobre els primers avions que volen a terres llunyanes. El camins per arribar a les plataformes durant la nit, il-luminats pel reflexe de l’aeroport, encara que amb llum, continuaven salvatges.

Avui puc dir que, a la meva manera, he sigut spotter.

 

 

 

 

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.