Naixement del projecte

Autoretrat

Primera nit de spotting al Prat

 

Hi ha inquietuds personals que et porten a escollir un tema amb el qual treballar i investigar a través de la càmara, i d’altres que neixen d’un inesperat moment, d’una paraula que escoltes, o sobretot d’estar en el lloc i temps precís.

Així va ser com va nèixer ‘Diari d’un Spotter’, recorrent els carrers del Prat una tarda d’hivern, trobant-me amb una maqueta de la ciutat en miniatura i desxifrant les paraules perfectes del projecte sota una veu desconeguda.

Quan la gent em pregunta com aconsegueixo crear una història o plasmar una idea, dic que l’únic que faig és visualitzar-la amb imatges, i a partir d’aquí tot flueix sol. Escric un guió imaginari i dibuixo el story board encara que no conegui amb anterioritat els escenaris, però veig la seva llum, els seus personatges, el seu enfoc.. Sempre n’hi haurà canvis en la idea inicial, però ja comença a agafar forma dins del meu cap.

Avui en dia, internet és la millor eina per començar el procés d’investigació d’una història, i així va ser com vaig conèixer al meu protagonista i gran instructor en materia aeronàutica Marc Burgueros.

Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain.Els comentaris estan tancats.