Presentació del Projecte Miralls

 

 

El dijous 10 de setembre es  va fer la  presentació del  projecte amb les dones que participaran en ell. El grup motor del projecte seran 10 dones de divers origen i diferents generacions. Un dels objectius del projecte era aconseguir que el grup fos representatiu de la diversitat social i cultural del Prat de Llobregat i hem aconseguit tenir dones d’entre 22 i 82 anys.

Durant la presentació es va fer una explicació del projecte i les diferents etapes, així com un primer apropament al grup. Hi ha dones amb interès clarament fotogràfic, d’altres que busquen més el desenvolupament personal a través de l’art  i algunes amb moltes ganes de treballar els aspectes de gènere, però totes van mostrar entusiasme per començar a conèixer-nos i tenir la possibilitat de realitzar-lo.

Per la meva part, com a persona que ha dissenyat i desenvoluparà el projecte, vaig sentir que hi havia  molt de potencial en aquella sala i que iniciàvem un camí màgic i engrescador.

Gràcies per la vostra calorosa rebuda i ens trobem el dijous 24 per tal de començar aquesta aventura que segur ens farà créixer com a dones i com a persones.

 

 

 

 

 

 

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.