Procés viscut, procés compartit

El dijous 14 de gener vam inaugurar l’exposició fotogràfica del Projecte Miralls a la sala d’exposicions del Centre Cívic Jardins de la Pau. A la inauguració vaig explicar una mica com ha estat el procés viscut per les participants del projecte, vam visualitzar el vídeo on les mateixes participants expliquen l’experiència viscuda i vam visualitzat les imatges i instal·lacions que mostren l’exposició.

 

Miralls arriba així al seu fi. Fi com a projecte  situat en un lloc i un temps concret. Fi com a tancament d’un cercle dibuixat per totes les que hem participat en ell.

Però aquest no és el final del camí començat ni dels racons descoberts. Miralls no té final, perquè no hi ha final en el camí de recerca cap al reconeixement com a dones i com a col·lectiu.

Miralls pretén ser una finestra des d’on començar a mirar i un petit anhel de creativitat per totes les dones que hem participat. Però també pretén ser un gra de sorra en la lluita incansable del fet de ser dones.

Com deia una de les participants…Miralls son eines per agafar eixa torxa, passar-la a una altra i fer que això que anomenem femení,  faci soroll.

Arribat llavors a aquest final de cercle, només em queda donar-vos les gràcies per la vostra participació i per fer possible aquests 5 mesos d’aprenentatge constant.

 

Aquí us deixe algunes de les imatges del dia de la inauguració.

I aquí també us deixe el link de la meva pàgina web perquè pugueu seguir les torxes que vaig encenent per altres espais. www.annarodriguezfotografia.com

 

 

 

 

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.