Projecte Miralls

Projecte Miralls és una proposta artística on un grup de participants del conjunt de la comunitat de dones del Prat amb diversitat cultural i generacional realitzen un taller de fotografia creativa i  a través d’aquesta eina artística es treballem aspectes que ens preocupen, motiven i apropen com a dones.

El projecte consta d’un bloc de formació tècnic-artística, un altre on a través de dinàmiques participatives es decideix sobre quins temes ens volem expressar i un últim on es realitzen i preparen les imatges per l’obra  col·lectiva.

El projecte proposa  la fotografia com a eina artística de reflexió  personal i col·lectiva i aposta per un treball final de qualitat artística i de contingut,  degut a un continuo acompanyament en tot el procés d’aprenentatge i el procés creatiu.

El projecte apostarà per  reflectir en les imatges de l’obra col·lectiva  fragments de nosaltres mateixes i les nostres realitats, potenciant  el reconeixement amb l’altra, com si d’un mirall es tractes.

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.