Records somiats

Recordar els somnis se’ns presenta, si més no, com una tasca complicada. Somnis lúcids que podem arribar a recordar i on el nostre conscient pren el protagonisme i es reconeix a si mateix en la seva faceta de somniador. Amb la voluntat d’un major control sobre allò que volem somniar i que volem acaparar. Somnis dins de somnis com a realitat, com deia Edgar Allan Poe.

Records somiats pretén agafar consciència des del somni, els records somniats d’una filla cap a la seva mare en el període comprès entre la infantesa, on els somnis són més delicats i eteris, on tot és possible i abastable de camí cap a l’adolescència, període clau on es produeix un canvi no tan sols físic sinó psicològic important, on es pren consciència de les responsabilitats i les limitacions imposades, i on la rebel·lia floreix sovint com a lluita davant de tot i tots.

 El treball mostra a través de còpies fotogràfiques la interpretació d’aquests somnis recordats i explicats de filla a mare, i la interpretació d’aquesta mare per captar l’essència descrita per a la seva filla. Per mirar de captar la sensibilitat i les seves explicacions i la interpretació utilitzo el recurs de la doble exposició buscant crear un efecte dual d’interpretació lliure, exposant dos cops la llum a una mateixa fotografia en dos moments diferents, d’aquesta manera ambdues imatges es barregen donant com a resultat la imatge definitiva que vol recollir les sinopsis entre somni i record.

Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported El contingut d'aquesta entrada es troba sota la llicència Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported.Els comentaris estan tancats.